Să vezi bine, să fi bine văzut!

Tradiție și inovație

Din 1991

Deși înființată în 1991, Optica Tehnico Medicale este o firmă cu vechime și renume, care datează încă din anii 60 și care a renăscut, proaspătă și modernă, pe fundația temeinică clădită de experiența și expertiza predecesoarei sale.

Cu peste 50 de ani de continuitate și rezultate excelente în domeniul opticii medicale, suntem bucuroși să ne prezentăm în fața ta cu încredere și profesionalism, în oferirea de servicii complete, produse de calitate în domeniu și un personal calificat, format din medici specialiști, opticieni, optometriști și montatori.
Îți stăm la dispoziție cu plăcere pentru tot ce au ochii tăi nevoie, începând cu aparate performante de prelucrare a lentilelor cu comandă digitală de ultimă performanță, montaj și livrări rapide ale comenzilor și până la reparațiile de care au nevoie ochelarii tăi preferați.
Suntem bucuroși de faptul că îți putem fi alături, pas cu pas, în toate etapele necesare pentru a stabili corect și a remedia problemele optice care te supără. Poți conta pe disponibilitatea noastră, începând cu consultul oftalmologic de specialitate, continuând cu oferirea celor mai bune soluții adaptate nevoilor identificate și până la alegerea perechii perfecte de ochelari sau lentile și montarea lor.
Îmbinăm armonios criteriile tehnice, cu cele medicale, estetice, cu calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, alături de expertiza în domeniu a specialiștilor noștri, toate pentru a ne asigura că la finalul experienței vei pleca bucuros, mulțumit și cu o altă vedere asupra realității din jurul tău. Noi te vom aștepta cu aceeași disponibilitate și drag de fiecare dată!

Fă cunoștință cu

Echipa noastră

Dr. Comanescu Cosmin

Specialist

Descriere

specialist test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla test text blablabla

Dr. Varga Mircea

Smecher

Dr. Boriceanu Gheorghe

Specialist ochi

Dr. Scripca Roxana

Specialist

Dr. Comanescu

specialist

Dr. Vintila Gheorghe

Oftalmolog

Mihu Crisitina

Optometrist