Consultanță profesională

Lentile de contact

lentile de contact - Optica Tehnico Medicale Brasov

Estetică naturală

... pentru o vedere cât mai naturală

Lentilele de contact sunt o alternativă tot mai uzuală a ochelarilor de vedere care, dacă alese corespunzător și igienizate temeinic, reprezintă o modalitate de corecție mai apropiată de estetica naturală a ochiului. Unul dintre numeroasele avantaje ale folosirii lentilelor de contact este lărgirea câmpului vizual și posibilitatea de a folosi vederea periferică.

Varianta ideală

... bazată pe nevoile stilului tău de viață

Îți oferim o gamă variată de lentile de contact, cu purtare și schimbare zilnică, săptămânală sau lunară, adaptate stilului tău de viață. Fii fără grijă, îți vom da o mână de ajutor și la punerea lor, dacă ne vei solicita.

lentile de contact - OTMBV

Lentilele de contact pot corecta:

Miopia

Hipermetropia

Presbiopia

Astigmatismul

Producatori de prestigiu

... pentru o vedere prestigioasă

Ca și în cazul lentilelor de ochelari, colaborăm doar cu furnizori de renume în domeniul optico medical, pentru a-ți oferi o gamă diversificată, din care să îți putem sugera apoi modelul cel mai potrivit nevoilor și confortului tău.

Branduri partenere

Optica Brașov

Tehnico Medicale

Toate lentilele de contact pe care ți le punem la dispoziție sunt originale, au certificat de autenticitate, precum și garanție. Pentru noi este esențial să îți oferim produse de o calitate ireproșabilă, confortabile și fiabile.