Ochelari de vedere

Rame de ochelari

ochelari de vedere - rame ochelari - Optica Tehnico Medicale Brasov

Rama ta mult visată

...sigur e la noi, haide să o găsești!

Îți oferim o gamă largă de rame de ochelari de adulți și copii, pe care o actualizăm constant cu cele mai noi și râvnite modele. Cu siguranță, perechea îndelung căutată de tine se află printre ele. Alegem produse din gama de vârf a producătorilor parteneri, pentru a ne asigura că ele corespund exigențelor tale, și mai mult, te vei bucura să vezi, prețul este și el, unul accesibil.

Garanția calității

... ochelarilor tăi este la noi, te așteaptă!

Ramele sunt fabricate din materiale diverse, care să răspundă nevoilor tale estetice, însă toate au un element comun – calitatea și fiabilitatea. Special concepute pentru uzul curent, materialele din care sunt fabricate ramele au proprietăți antialergenice, protecție UV, protecție împotriva zgârieturilor superficiale. Din metal suflat cu aur sau argint, acetat, titan, titan-flex, celuloid sau ultem, ramele noastre îți oferă garanția calității și a durabilității.

ochelari de vedere - rame ochelari - Optica Tehnico Medicale

Încrederea că ai făcut cea mai bună alegere

...pentru sănătatea ochilor este tot la noi, ti-o oferim!

Cei peste 50 de ani de experiență în domeniul opticii medicale ne dau încredere că îți vom oferi cea mai bună și corectă soluție la nevoile tale, atât din punct de vedere tehnic și optico-medical, cât și din punct de vedere estetic și calitativ. Te așteptăm să te convingi!

Branduri partenere

Selecția noastră conține atât rame de la producători de top, cât și modele de la producători mai puțin cunoscuți, însă care păstrează același raport imbatabil calitate-preț care ne definește.

Consultanta profesionala

Lentile

lentile - Optica Tehnico Medicale Brasov

Perechea ta ideală de lentile

... te așteaptă în magazinul nostru!

Colaborăm cu firme de prestigiu în domeniu – Zeiss, Hoya, Rodenstok, Essilor – lideri pe piața de inovație în industria optică, nume consacrate care oferă chiar prin ele însele garanția calității. Bonusul cu care venim noi este prețul foarte avantajos!

Branduri partenere

Tehnologiile de ultimă generație

... te așteaptă să ne treci pragul!

Este esențială folosirea celor mai noi și performante tehnologii în procesul de producție al lentilelor, pentru a asigura compatibilitatea sănătoasă și durabilă a ochiului cu lentila de suport. Fii fără grijă, cu noi ochii tăi se vor simți ca proaspăt scoși din cutie!

lentile - ochelari de vedere - Optica Tehnico Medicale Brasov

Lentile personalizate

... construite întocmai pentru nevoile tale!

Antireflex

Hidrofob

Oleofob

Protecție pentru lucru la calculator

Tratament antizgârieturi

Vă oferim lentile de calitate ireproșabilă, cu un grad înalt de confort, adaptabilitate la construcția naturală a ochiului și rezistență în timp.