Consultanță profesională

Ochelari de soare

ochelari de soare - Optica Tehnico Medicale Brasov

Gamă variată

... pentru zile variat de însorite

Îți oferim o gamă largă de ochelari de soare, sport sau eleganți, vintage sau futuriști, dotați cu lentile cu absorbție maximă de raze UV, cu lentile polarizate și chiar cu dioptriile de care ai nevoie. Dincolo de a fi doar un accesoriu estival sau estetic, ochelarii de soare trebuie să conlucreze la sănătatea ochilor tăi.

Calitate pentru ochi

... nu doar pentru ținuta estivală

Calitatea reală a unei perechi de ochelari de soare este dată de rolul de dispozitiv medical, care îți protejează ochii de acțiunea nocivă a razelor UV, de expunerea la lumina puternică și la reflexiile luminoase care, în timp, îi vor afecta. Așa că, înainte să îi asortezi cu ținuta, asigură-te că îi asortezi cu sănătatea!

lentile polarizate - Optica Tehnico Medicale
protectie uv - Optica Tehnico Medicale Brasov

Protectie UV

... și pază penru sănătate

Este esențial să alegi o lentilă care are proprietăți suplimentare, pe lângă culoarea închisă. Lentilele polarizate absorb selectiv undele luminoase, lăsând să ajungă la tine numai pe acelea care se desfășoară în plan vertical și care reprezintă lumina naturală, necesară și utilă ochiului tău, eliminând cu până aproape 100% alte reflexii care nu îți sunt benefice. Mai mult, prin tehnica polarizării, culorile rămân naturale, contrastul de îmbunătățește, claritatea este sporită, toate acestea oferind un plus de confort în orice tip de activitate în care reflexiile din exterior ar putea stânjeni calitatea vederii.

Branduri partenere

Optica Brașov

Tehnico Medicale

Toți ochelarii de soare pe care îi punem la dispoziție au certificat de autenticitate, precum și garanție. Pentru noi este esențial să îți oferim produse de o calitate ireproșabilă, confortabile și fiabile.